Hopp til innholdet

Asparges pure, saus, krem

asparges saus krem pure

Asparges har jeg egentlig aldri fått helt til å stemme på pizza – dette til tross for at jeg ellers er veldig glad i det. Men nå har jeg virkelig fått sansen for den etter å ha laget asparges pure, krem eller saus om du vil.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Kutt av den nederste delen av aspargesen du ønsker å bruke
  • Del aspargesen opp i passe biter
  • Kok den i godt saltet vann til den er godt mør – ca 5 minutter
  • Sil av bitene og ha de over i en hurtigmikser/blender
  • Ha i ca 1 ss olivenolje, litt papper, salt og sitronsaft
  • Kjør til en jevn masse
  • Juster med krydde og olje til du har passe konsistens og smak
Jeg har brukt denne som en del av toppingen på pizza, men juster gjerne konsistensen til den er litt tynnere og bruk den som saus på pizzaen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse av nettsiden, gjennom å huske at du har logget inn. Dersom du fyller ut et kontaktskjema, bruker vi cookies for å huske informasjonen din til neste gang.  Les mer